Vídeo destacado

Meridian TV
Meridian TV
3

ŽIVOTINJSKI PORIV KA KLAĐENJU | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #43

⁣Duo Močibob – Borota (Dimitrije Banjac i Nikola Škorić) je jači nego ikad, a uz pojačanje u vidu papagaja Kokija Vam nudi nezaboravni pregled dešavanja u fudbalu! Papagaj Koki neće prisustvovati u današnjoj emisiji zbog tehničkih nemogućnosti, a naši voditelji će ovu emisiju realizovati is svojih domova.

Igraj Texas Hold'em Poker PROTIV PRAVIH IGRAČA - samo u Meridianu! https://meridianbet.rs/promo/texas-holdem-poker/?affiliate=200469&campaign=13153&refer=QTk1NzM0QkVFQkE2QjI0NkMwNjEzNENDMjA1QTczQjc=

Za sve istinske ljubitelje fudbalske esencije, sporta i klađenja, nova epizoda emisije kolažnog tipa nudi osvrt na aktuelna dešavanja u evropskom i domaćem fudbalu. Crvena Zvezda je u veoma uzbudljivoj utakmici uspela da osvoji jedan bod protiv AC Milana pri rezultatu od 2:2. Aleksandar Mitrović odsustvuje sa terena zbog bolesti, ali Fulam je ipak nekako uspeo da se dočepa 4 boda iz dve utakmice, dok je Reding našeg Paunovića pobedom u Bristolu učvrstio mesto u plejofu za Premier ligu.

U segmentu "Rekonstrukcija gola" ćemo imati priliku da vidimo legendarni gol koji je postignut u finalu Lige šampiona 2012/2013 an utakmici Bajern - Čelsi, a postigao ga je Miler uz asistenciju Krosa.

Pogledajte sve epizode Fudbalskog kutka:
Fudbalski kutak - Udarac iz ugla! https://youtu.be/R2xR0Hjzhp4?l....ist=PLaeAcSlJ5NXtjWI

Fudbalski Kutak playlist https://youtu.be/AT2qnJQl_kw?l....ist=PLaeAcSlJ5NXsXID

Fudbalski Kutak iz Karantina https://youtu.be/lV6SAYIL-80?l....ist=PLaeAcSlJ5NXvO9u

DEJAN STANKOVIĆ - Priča iz kraja #06 https://www.youtube.com/watch?v=K2Pcmdq9ER8&list=PLaeAcSlJ5NXvINnx188I6O9rbW8G80zhY&index=3

Naši voljeni likovi iz serijala "Državni posao" Djordje Čvarkov i Dragan Jove Torbica, koji su pokazali izvanredno fudbalsko znanje u emisiji "Pravi fudbal", će na našem kanalu kao Milan Močibob i Branko Borota voditi emisiju "Fudbalski kutak - Udarac iz ugla"!

Ukoliko vam se video svideo, obavezno ga lajkujte, a ukoliko Vam se sviđa ovakav sadržaj, pretplatite se na kanal i pritisnite zvonce jer će ovakvog materijala biti u budućnosti!

Pratite aktuelne sportske vesti na https://meridianbetsport.rs/

Zapratite nas:
Instagram https://www.instagram.com/meridianbet_rs/
Facebook https://www.facebook.com/MeridianbetRS/

ŽIVOTINJSKI PORIV KA KLAĐENJU | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #43

#FudbalskiKutak #UdaracIzUgla #MeridianSportTV

Compartir

Tendencias Explora más