Sledeće

BRAVO PIKSI - BRAVO MITROGOL! | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #48

38 Pregled/a· 29/03/21
Meridian TV
Meridian TV
3 Pretplate
3

⁣Naši voljeni likovi iz serijala "Državni posao" Djordje Čvarkov i Dragan Jove Torbica, koji su pokazali izvanredno fudbalsko znanje u emisiji "Pravi fudbal", će na našem kanalu kao Milan Močibob i Branko Borota voditi emisiju "Fudbalski kutak - Udarac iz ugla"!

Igraj Texas Hold'em Poker PROTIV PRAVIH IGRAČA - samo u Meridianu! https://meridianbet.rs/promo/texas-holdem-poker/?affiliate=200469&campaign=13153&refer=QTk1NzM0QkVFQkE2QjI0NkMwNjEzNENDMjA1QTczQjc=

Duo Borota - Močibob (Nikola Škorić i Dimitrije Banjac) je jači nego ikad, a uz pojačanje u vidu papagaja Kokija Vam nudi nezaboravni pregled dešavanja u fudbalu!

U ovoj epizodi ćemo imati prilike da uživamo u analizi igre reprezentacije Srbije i sjajnom debiju Dragana Stojkovića Piksija na mesto selektora, a sve u trenutku kada je Aleksandar Mitrović Mitrogol postao najbolji golgeter u nacionalnom dresu u istoriji!

U segmentu "Rekonstrukcija gola" ćemo imati priliku da vidimo legendarni gol koji je postignut na utakmici Peru - Urugvaj29.3.2017. u okviru kvalifikacija za svetsko prvenstvo.

Na samom kraju emisije, naš stručni konsultant papagaj Koki će prognozirati pobednika u utakmici DR Kongo - Gambija koja se igra u ponedeljak 29.3.2021, a na vama je da prosudite da li ćete ga poslušati!

Pogledajte sve epizode Fudbalskog kutka:
Fudbalski kutak - Udarac iz ugla! https://youtu.be/R2xR0Hjzhp4?l....ist=PLaeAcSlJ5NXtjWI

Fudbalski Kutak playlist https://youtu.be/AT2qnJQl_kw?l....ist=PLaeAcSlJ5NXsXID

Fudbalski Kutak iz Karantina https://youtu.be/lV6SAYIL-80?l....ist=PLaeAcSlJ5NXvO9u

Čekamo vas na starom dobrom mestu uz novu dozu čiste fudbalske esencije - ""Udarac iz ugla"" na Meridian Sport YT kanalu.

Ukoliko vam se video svideo obavezno ga lajkujte, a ukoliko Vam se sviđa ovakav sadržaj, pretplatite se na kanal i pritisnite zvonce jer će ovakvog materijala biti u budućnosti!

Pratite aktuelne sportske vesti na https://meridianbetsport.rs/

Zapratite nas:
Instagram https://www.instagram.com/meridianbet_rs/
Facebook https://www.facebook.com/MeridianbetRS/

BRAVO PIKSI - BRAVO MITROGOL! | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #48

#FudbalskiKutak #UdaracIzUgla #MeridianSportTV

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Facebook komentari

Sledeće