Sledeće

Megdan 3 meridian fight, Novi Sad, hala Spens | Vaso Bakočević vs Živko Stoimenov

88 Pregled/a· 24/03/21
Meridian TV
Meridian TV
3 Pretplate
3

⁣Meridian Megdan 3: Vaso Bakočević ispunio obećanje Živku, Emilbekov DVA PUTA pobedio u jednoj borbi!

Meridian Megdan 3 bio je pravi spektakl Dvocifren broj spektakularnih borbi se desio, a ono što je najviše zanimalo je borba Vasa Bakočevića i Živka Stoimenova!

Nekoliko puta smo pre ovog meča pričali sa Vasom i on je na kraju ispunio svoje obećanje! Dobio je ovu borbu!Sve vreme je kontrolisao sve što se dešavalo u ringu, bugarski borac nije uputio nijedan ozbiljan udarc i na kraju je predao meč!

Svi borci sa kojima smo pričali o ovoj borbi – od samog Vasa preko Sava Lazića i Marka Radakovića su najavili pobedu Bakočevića i bili su u pravu. Vaso je pokazao klasu u ovom meču i bez problema upisao još jednu pobedu.

Od bitnijih mečeva Čedo #TDI #Pantić je uspeo da dobije Novaka Radulovića u odličnom duelu jednoglasnom odlukom sudija, a videli smo nešto neočekivano u duelu Ivana Sakića i Samata Emilbekova.

Borac iz Kirgistana je zaista dokazao da je ispred njega ozbiljna karijera jer je zaista izdominirao. Odmah je bacio Sakića na zemlju i krenuo sa serijom udaraca, a sudija je ubrzo prekinuo meč.

No, publika, Sakić i njegov trener nisu bili zadovoljni tom odlukom i burno su negodovali. Sam Samat Emilbekov je pokazao da je neustrašiv borac tako što je i sam tražio da se meč nastavi. Napravljen je presedan i borci su opet stali u gard. No, drugi deo meča nije trajao dugo, opet je Emilbekov dominirao i borba je ubrzo prekinuta.

Meridian Megdan 3 meč večeri bio je onaj između Miloša Janičića i Marka Radakovića! Radaković je u našoj #Meridian #UŽIVO emisiji najavio pobedu i delovalo je da će biti tako.

Janičić ga je bacio na pod odmah, ali do kraja prve runde #Radaković se podigao, zadao nekoliko ozbiljnih udaraca i bio dominantan. U drugoj rundi je nastavio sa serijom sjajnih udaraca i imao je borbu praktično u džepu.

No Meridian #Megdan ne bi bio najveći #MMA spektakl u regionu kada ne bi dešavali sjajni preokreti! Miloš Janičić je očigledno imao jako dobru taktiku i primao je udarce sa namerom da izmori protivnika. Radakoviću je ovo bila treća borba u prethodna dva meseca i ostao je potpuno bez snage u trećoj rundi.

Janičić je to iskoristio, dok je borac iz Pančeva ušao u rundu bez garda čekajući da Crnogorac padne, Janičić je plasirao seriju udaraca i Radaković nije izdržao na nogama. Da je Pančevac ostao na nogama i sačekao kraj runde sigurno bi odlukom dobio borbu. Ovako je Janičić nokautom završio spektakularno Meridian Megdan veče!

#MeridianSportTV

#Megdan #mma #Fight

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Facebook komentari

Sledeće