Sledeće

Mateja Kežman | Priče iz kraja #29

49 Pregled/a· 07/04/21
Meridian TV
Meridian TV
3 Pretplate
3

⁣Mateja Kežman (12. april 1979, Zemun, SFRJ) bivši je srpski fudbaler. Igrao je na poziciji napadača.

Igraj Texas Hold'em Poker PROTIV PRAVIH IGRAČA - samo u Meridianu! https://meridianbet.rs/promo/texas-holdem-poker/?affiliate=200469&campaign=13153&refer=QTk1NzM0QkVFQkE2QjI0NkMwNjEzNENDMjA1QTczQjc=

Fudbalom je počeo da se bavi u Zemunu a pravu afirmaciju je stekao u Partizanu sa kojim je bio najbolji strelac lige. Nakon beogradskih crno-belih igra za PSV Ajndhoven gde nastavlja da bude efikasan i postaje najbolji strelac i u Holandiji. Nakon PSV-a prelazi u Čelsi kod trenera Murinja a kasnije je igrao za Atletiko Madrid, Fenerbahče, PSŽ, Zenit a pred kraj karijere je igrao u BATE Borisovu i Južnoj Kini.

Za reprezentaciju SRJ i SCG je u periodu od 2000. do 2006. godine odigrao 49 utakmica i postigao 17 golova. Igrao je na Evropskom prvenstvu 2000. godine u Belgiji i Holandiji i na Svetskom prvenstvu 2006. godine u Nemačkoj.

Ukoliko vam se video svideo obavezno ga lajkujte, a ukoliko Vam se sviđa ovakav sadržaj, pretplatite se na kanal i pritisnite zvonce jer će ovakvog materijala biti u budućnosti!

Pratite aktuelne sportske vesti na https://meridianbetsport.rs/

Zapratite nas:
Instagram https://www.instagram.com/meridianbet_rs/
Facebook https://www.facebook.com/MeridianbetRS/

#MatejaKežman #PričeIzKraja

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Facebook komentari

Sledeće