Sledeće

Noris Kol intervju: Jokić je specijalan a evo zašto je Lebron uvek u formi!

42 Pregled/a· 24/03/21
Meridian TV
Meridian TV
3 Pretplate
3

⁣Novi gost naše Meridian UŽIVO emisije bio je Noris Kol! Novi plejmejker Budućnosti je sa nama pričao o ABA ligi, saigračima i treneru, zašto je Jokić je specijalan u NBA a i zašto je Lebron uvek u formi.

On je istakao da se vrlo dobro uklopio u novi tim, te da su ga saigači dobro prihvatili i da kvalitetno sarađuje sa svojim novim trenerom.,

Saša Dončić INTERVJU - https://youtu.be/65vvUJf_c8Y?l....ist=PLaeAcSlJ5NXuGt_

“Za sada je lepo. Sjajno sam dočekan i to cenim, to mi je olakšalo tranziciju. Dobro se slažem sa saigračima i na terenu čuvamo jedni druge, što mi se sviđa. Pobedili smo šest utakmica zaredom, a trener je uspostavio sistem koji razumemo i mislim da ćemo imati sjajan kraj sezone“, rekao je Noris Kol.

On je naravno pričao i o svojoj tranziciji iz NBA u Evropu i o tome koliko se u Evropi stil igre razlikuje od onoga u najboljoj ligi na svetu.

“Definitivno se igra drugi stil košarke, nema toliko prostora na terenu kao u NBA što je delom i zbog pravila koja su drugačija. Osim toga igra je jednostavna, treba samo dati više poena od druge ekipe”, istakao je Kol.

Sa nekadašnjim NBA šampionom smo razgovarali i o razlici između evropskih i američkih navijača, a naravno da smo se dotakli i njegovih godina u šampionskom timu Majamija.

“Bio je to sjajan način da učim od nekih od najboljih igrača ikada. Svake večeri smo igrali jake utakmice i zbog toga sada za mene nema teških utakmica. Zaista je drugačiji pritisak kada se od vas očekuje da pobeđujete”, naglasio je američki plejmejker.

Kol je naglasio da je ključ uspeha Lebrona Džejmsa u tome što je uvek u treningu i nikada sebi ne dopušta da izađe iz forme. Kada je govorio o kultnom šutu Reja Alena u šestoj utakmici NBA finala protiv San Antonija istakao je da je očekivao da će Alen pogoditi tu trojku.

“Znao sam da će Rej pogoditi, on uvek pogađa bitne šuteve. Uvek verujem da moj tim može da pobedi i zbog toga sam verovao u trijumf”, naglasio je Kol i na kraju se osvrnuo na igre Nikole Jokića u NBA.

“On igra dobro, ima sjajne osnove, fenomenalnu koordinaciju i daje pasove koje niko drugi ne vidi. Sjajno predviđa situacije na terenu i odlično oseća igru. On je specijalan igrač i zaslužio je da bude Ol-Star“, zaključio je Kol.

Ukoliko vam se video svideo, obavezno ga lajkujte, a ukoliko Vam se sviđa ovakav sadržaj, pretplatite se na kanal i pritisnite zvonce jer će ovakvog materijala biti u budućnosti!

#norriscole #buducnost #MeridianSportTV

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Facebook komentari

Sledeće