Sledeće

The Books of Knjige i Meridian - Izaberi lakši put do dobitka!

42 Pregled/a· 27/03/21
Meridian TV
Meridian TV
3 Pretplate
3

⁣Kada je 1763. godine crnogorski serdar Krcun-Kublaj Zavirević, u kladionici Meridian uplatio tiket na kojem je bilo sedam fikseva odigranih na utakmice Engleske Premijer lige, slučajno upao u Skadarsko jezero gdje su ga na prevaru uhvatili i potpuno upropastili janjičari Omer-bega Zumbulbegovica, nije ni slutio da će se istorija izgubljenih dobitnih tiketa nastavitii u reklami organizacije "The Books of Knjige" za kladionice Meridian, u kojoj podučavaju kako se kladiti, a ne ostati bez dobitka.

Zgrabi 1000rsd + 100 https://meridianbet.rs/sr/registracija?affiliate=200469&campaign=12380&refer=QTk1NzM0QkVFQkE2QjI0NkMwNjEzNENDMjA1QTczQjc%3D

Da je serdar Krcun mogao da pogleda reklamu o kojoj je riječ, ne samo da ga janjičari ne bi upropastili, već bi sačuvao tiket i podigao dobitak od ondašnjih 29 srebrnjaka.

"Organizacija The Books of Knjige i sportska kladionica Meridian iskoristili su priliku da na dan sjećanja na serdara Krcuna i godišnjicu njegovog pada u Skadarsko jezero poduče naše drage korisnike koji je najbolji i najsigurniji način klađenja u uslovima pandemije, a u isto vrijeme da shvate koliko su opasne neke divlje životinje (naročito aligator)".

Pogledajte reklamu i sami zaključite!

Izaberi lakši put do dobitka!

Pratite aktuelne sportske vesti na https://meridianbetsport.rs/

Zapratite nas:
Instagram https://www.instagram.com/meridianbet_rs/
Facebook https://www.facebook.com/MeridianbetRS/

#thebooksofknjige #meridianbetreklama #MeridianSportTV

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Facebook komentari

Sledeće