Sledeće

Dragan Jakovljević Zvezda do finala Evrokupa, Trinkijeri odličan marketinški potez

30 Pregled/a· 25/03/21
Meridian TV
Meridian TV
3 Pretplate
3

⁣Još jedan gost Meridian UŽIVO emisije bio je proslavljeni košarkaški trener Dragan Jakovljević, a sa njim smo pretresli sve najaktuelnije košarkaške teme.

Stručnjak za rad sa mladim kategorijama koji je u Žitko basketu i Crvenoj zvezdi radio sa mnogim talentima jako je dobro upućen u dešavanja u košarci izrazio je neka nepopularna mišljenja.

“Kod mene je Boriša Simanić igrao dvojku, trojku, ali ne mogu ja da objasnim kada se neko razume samo do nivoa fabričke košarke i tu staje. Tu je veliki problem razgraničenje ko j struka, a ko nije. A i pitanje Radonjiću kako nisi pustio Simanića“, istakao je mišljenje o Boriši Simaniću i nekadašnjem treneru Crvene zvezde Dejanu Radonjiću naš gost.

Jakovljević smatra da u Zvezdi i Partizanu ima previše stranaca, te da ne smatra da postoji potreba da igrači poput Cirbesa i Perperoglua dobijaju toliko prilike na parketu. Osvrnuo se i na odlazak velikog broja domaćih mladih igrača u inostranstvo.

“Setimo se da je selektor Ivković govorio da nam decu odvode janjičari, a on je prvi odveo Stojakovića u PAOK. Pa sad, je li to isti taj čovek“, zapitao se Jakovljević.

Pričalo se i o NBA, a što se tiče Nikole Jokića, naravno da je tema bila da li će srpski centar doći na Svetsko prvenstvo kao član reprezentacije Srbije.

“Moj stav je jasan, to je sramotno što on nije dolazio. On jeste ubedljivo najbolji srpski igrač i mislim da je već dovoljno porastao da može od drugih uticaja, prvenstveno menadžerskih, da se odbrani i da se stavi na raspolaganje“, naglasio je Jakovljević.

#MeridianSportTV​ ⁣#DraganJakovljević​ #Sport​ #Košarka

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Facebook komentari

Sledeće