Sledeće

Opleo po svim novinarima, estradi i starletama | Fudbalski Kutak: Udarac iz ugla #47

29 Pregled/a· 29/03/21
Meridian TV
Meridian TV
3 Pretplate
3

⁣„Kad novinar utihne – Filosofija palanke“ podnaslov „Moj obračun sa drugima“

Nisu čvorci pjevali, dok je iznad Sombora svirala tišina... tišina i muk.. to je ono što je u sportskoj javnosti Srbije izazvalo objavljivanje proznolirskog uradka „Kad novinar utihne – Filosofija palanke“ podnaslov „Moj obračun sa drugima“ dugogodišnjeg sportskog novinar i radnika Milana Mile Močiboba! Videli ste samopromociju i najavu ovog izdanja u njegovoj emisiji Fudbalski kutak, podlistak Pravi ugao, a pre tri dana je ta knjiga došla na police svih ozbiljnijih kioska u zemlji i izazvala muk i zgražanje.

Tačno je! Ja sam još tada upozoravao na uticaj estrade i starletizma na razvoj našeg fudbala... ali ko je slušao Milana Močiboba... samo bard! U redakciji su mi se smejali.. i Živković i Grahovac i Prličko! DA ne govorim kako sam uvek dobijao najgore zadatke zbog njihovih spletki... čekaj malo, Branko da oni svi idu na olimpijadu da prenose jače sportove gde smo imali predstavnike, a mene ostave u Beogradu da na radiju prenosim olimpijsko dizanje utega?! Misliš da je neko tad u Jugoslaviji čuo za Naima Sulejmanoglua ili Jurika Vardanjana ili za Džudi Gleni? Jel znaš ti da da Džudi Gleni trzne 90 kila, žena?!! Jebalo se njima, dok se šepure po Seulu 88... Živković mi donio sake, korejsko piće neko od riž, ko rakija neka... i smeje mi se... kako sam ga pljunio u lice... sve je to u knjizi mojoj...

Naši voljeni likovi iz serijala "Državni posao" Djordje Čvarkov i Dragan Jove Torbica, koji su pokazali izvanredno fudbalsko znanje u emisiji "Pravi fudbal", će na našem kanalu kao Milan Močibob i Branko Borota voditi emisiju "Fudbalski kutak - Udarac iz ugla"!

Duo Borota - Močibob (Nikola Škorić i Dimitrije Banjac) je jači nego ikad, a uz pojačanje u vidu papagaja Kokija Vam nudi nezaboravni pregled dešavanja u fudbalu!

Pogledajte sve epizode Fudbalskog kutka:
Fudbalski kutak - Udarac iz ugla! https://youtu.be/R2xR0Hjzhp4?list=PLa...​

Fudbalski Kutak playlist https://youtu.be/AT2qnJQl_kw?list=PLa...​

Fudbalski Kutak iz Karantina https://youtu.be/lV6SAYIL-80?list=PLa...​

Kad #novinar​ utihne - Filosofija Palanke | Fudbalski kutak: #Udarac​ iz ugla #46

#FudbalskiKutak​ #UdaracIzUgla​ #MeridianSportTV

Opleo po svim novinarima i starletama u svojoj knjizi | Fudbalski Kutak: Udarac iz ugla #47

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Facebook komentari

Sledeće