Sledeće

PAPAGAJ KOKI DOBIO ZAMENU | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #33

31 Pregled/a· 28/03/21
Meridian TV
Meridian TV
3 Pretplate
3

⁣Naši voljeni likovi iz serijala "Državni posao" Djordje Čvarkov i Dragan Jove Torbica, koji su pokazali izvanredno fudbalsko znanje u emisiji "Pravi fudbal", će na našem kanalu kao Milan Močibob i Branko Borota voditi emisiju "Fudbalski kutak - Udarac iz ugla"!

Zgrabi 1500rsd + 100 spinova https://meridianbet.rs/sr/registracija?affiliate=200469&campaign=12380&refer=QTk1NzM0QkVFQkE2QjI0NkMwNjEzNENDMjA1QTczQjc%3D

Duo Močibob – Borota (Dimitrije Banjac i Nikola Škorić) je jači nego ikad, a uz pojačanje u vidu papagaja Kokija Vam nudi nezaboravni pregled dešavanja u fudbalu!

Pogledajte sve epizode Fudbalskog kutka:
Fudbalski kutak - Udarac iz ugla! https://youtu.be/R2xR0Hjzhp4?l....ist=PLaeAcSlJ5NXtjWI

Fudbalski Kutak playlist https://youtu.be/AT2qnJQl_kw?l....ist=PLaeAcSlJ5NXsXID

Fudbalski Kutak iz Karantina https://youtu.be/lV6SAYIL-80?l....ist=PLaeAcSlJ5NXvO9u

Za sve istinske ljubitelje fudbalske esencije, sporta i klađenja, tridesettreća epizoda emisije kolažnog tipa nudi osvrt na aktuelna dešavanja u evropskom i domaćem fudbalu. Naš stručni konsultant papagaj Koki je imao opravdan razlog da bude odsutan te je dobio zamenu, koja će pogađati utakmicu Huracan - Independiente koja se igra u okviru kupa Diego Maradona 14.12.2020. u 1:30h.

Takođe ćemo imati prilike da uživamo u rubrici "Rekonstrukcija gola", gde će naši voditelji, pored fudbalskog znanja pokazati i umeće sa loptom, te ćemo imati prilike da vidimo gol postignut 22.2.2017. na utakmici Sevilla - Leicester City u osmini finala Lige šampiona.

DEJAN STANKOVIĆ - Priča iz kraja #06 https://www.youtube.com/watch?v=K2Pcmdq9ER8&list=PLaeAcSlJ5NXvINnx188I6O9rbW8G80zhY&index=3

Samo na kanalu Meridian Sport TV, pogledajte tridesettreću epizodu Vaše omiljene sportske emisije u novom ruhu – Udarac iz ugla! Imate 1500 razloga za to!

Ukoliko vam se video svideo, obavezno ga lajkujte, a ukoliko Vam se sviđa ovakav sadržaj, pretplatite se na kanal i pritisnite zvonce jer će ovakvog materijala biti u budućnosti!

Pratite aktuelne sportske vesti na https://meridianbetsport.rs/

Zapratite nas:
Instagram https://www.instagram.com/meridianbet_rs/
Facebook https://www.facebook.com/MeridianbetRS/

PAPAGAJ KOKI DOBIO ZAMENU | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #33

#FudbalskiKutak #UdaracIzUgla #MeridianSportTV

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Facebook komentari

Sledeće