Sledeće

VINKO KAŠLjE?!! | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #27

11 Pregled/a· 27 Mar 2021
Meridian TV
Meridian TV
5 subscribers
3

⁣Naši voljeni likovi iz serijala "Državni posao" Djordje Čvarkov i Dragan Jove Torbica, koji su pokazali izvanredno fudbalsko znanje u emisiji "Pravi fudbal", će na našem kanalu kao Milan Močibob i Branko Borota voditi emisiju "Fudbalski kutak - Udarac iz ugla"!

Duo Močibob – Borota (Dimitrije Banjac i Nikola Škorić) je jači nego ikad, a uz pojačanje u vidu papagaja Kokija Vam nudi nezaboravni pregled dešavanja u fudbalu!

Pogledajte sve epizode Fudbalskog kutka:
Fudbalski kutak - Udarac iz ugla! https://youtu.be/R2xR0Hjzhp4?l....ist=PLaeAcSlJ5NXtjWI

Fudbalski Kutak playlist https://youtu.be/AT2qnJQl_kw?l....ist=PLaeAcSlJ5NXsXID

Fudbalski Kutak iz Karantina https://youtu.be/lV6SAYIL-80?l....ist=PLaeAcSlJ5NXvO9u

Za sve istinske ljubitelje fudbalske esencije, sporta i klađenja, dvadesetsedma epizoda emisije kolažnog tipa nudi osvrt na aktuelna dešavanja u evropskom i domaćem fudbalu. A naš stručni konsultant papagaj Koki će nam ponuditi prognozu rezultata utakmice Quindio - Barranquilla koja se igra u okviru kolumbijske Primera B lige u nedelju 2.11.2020. u 21:30h.

Takođe ćemo imati prilike da uživamo u rubrici Rekonstrukcija gola, gde će naši voditelji, pored fudbalskog znanja pokazati i umeće sa loptom, te ćemo imati prilike da vidimo gol koji se desio na utakmici polufinala Lige šampiona Barcelona - Bayern Munchen (3:0) a koji je postigao Lionel Messi.

Nadamo se da to što Vinko nekontrolisano kašlje neće uticati na samu emisiju.

DEJAN STANKOVIĆ - Priče iz kraja #06 https://www.youtube.com/watch?v=K2Pcmdq9ER8&list=PLaeAcSlJ5NXvINnx188I6O9rbW8G80zhY&index=3

Samo na kanalu Meridian sport, pogledajte dvadesetsedmu epizodu Vaše omiljene sportske emisije u novom ruhu – Udarac iz ugla!

Čekamo vas na starom dobrom mestu, nova doza čiste fudbalske esencije - ""Udarac iz ugla"" na Meridian Sport YT kanalu.

Ukoliko vam se video svideo, obavezno ga lajkujte, a ukoliko Vam se sviđa ovakav sadržaj, pretplatite se na kanal i pritisnite zvonce jer će ovakvog materijala biti u budućnosti!

#FudbalskiKutak #UdaracIzUgla #MeridianSportTV

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Sledeće