Sledeće

Najveći STADIONI na svetu | TOP LISTA | Meridian Sport TV

10 Pregled/a· 27 Mar 2021
Meridian TV
Meridian TV
5 subscribers
3

⁣Popularni sportovi zahtevaju velike stadione jer, logično, mnogo ljudi želi da ih gleda uživo. I tako su se neki stadioni malo po malo dograđivali te su došli do neverovatnih cifara što se tiče broja posetilaca, te vam Meridian Sport TV predstavlja:

Top listu najvećih stadiona na svetu!

Ono što je interesantno je da nijedan stadion na ovoj listi nije namenjen za fudbal, takvih stadiona nema čak ni u top 10! Takođe se nijedan od ovih stadiona ne nalazi u Evropi, a sigurni smo da će vas broj 1 definitivno iznenaditi. Video o najvećim fudbalskim stadionima možete pronaći u opisu ovog videa, kao i u ovom jezičku gore iznad.

Najveći FUDBALSKI stadioni https://youtu.be/tgoGS4tUb24

Bitna informacija je da smo veličinu stadiona određivali prema broju mesta, a ne prema maksimalnoj posećenosti.

Vaso Bakočević VS Joker Ilić | Kviz 1 na 1 | https://youtu.be/PiwSKZxq1cM

DEJAN SAVIĆEVIĆ Priče iz kraja #05 https://youtu.be/DitLV5p8JHE?l....ist=PLaeAcSlJ5NXvINn

Ko bi rekao da je Severna Koreja ima najveći stadion na svetu? Dominacija stadiona za američki fudbal ne iznenađuje, štaviše oni zauzimaju i pozicije od 10. do 6. mesta na listi. mada verujemo da je stadion za kriket takođe bio iznenađenje.

Ukoliko vam se video svideo, obavezno ga lajkujte, a ukoliko Vam se sviđa ovakav sadržaj, pretplatite se na kanal i pritisnite zvonce jer će ovakvog materijala biti u budućnosti!

#TopLista #MeridianSportTV

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Sledeće