Sledeće

Andrija Luković: Srnić je najviše dao klubu, Zvezda zbog Evrope izgubila titulu!

26 Pregled/a· 24/03/21
Meridian TV
Meridian TV
3 Pretplate
3

⁣Gost još jedne naše #Meridian UŽIVO emisije bio je Andrija Luković, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i PSV-a, a sadašnji vezista Voždovca.

Luković je bio evropski prvak sa U19 timom Srbije, a upravo je njegov gol u finalu sa Francuskom doneo pobedu “Orlićima”. Od tada je iza njega nekoliko sezona u Holandiji, jedna u Crvenoj zvezdi i dve jako uspešne u ekipi Voždovca.

Visoki ofanzivni vezista je istakao da i dalje prati Zvezdu, a od bivših saigrača posebno je naglasio značaj Slavoljuba Srnića za ovaj tim crveno-belih”.

“Veoma mi je drago pre svega zbog Slavoljuba Srnića, koji je zaista Zvezdino dete i koji najviše oseća tu Crvenu zvezdu od svih igrača. To je momak koji je u Crvenoj zvezdi od malih nogu, on je pravi ratnik Crvene zvezde i igra na svim pozicijama kada je to potrebno. Po mom mišljenju je često osporavan bez razloga i mislim da je on od svih igrača najviše dao Crvenoj zvezdi“, naglasio je Luković.

On se posle dve godine u Holandiji vratio među redove Crvene zvezde i igrao je u prvoj polusezoni pod Miodragom Božovićem. Ipak u drugom delu godine je potpuno ispao iz planova za prvi tim i smatra da se klub u tom periodu nije dobro poneo prema njemu.

“Posle te polusezone meni je ponuđeno da odem na pozajmicu u Spartak iz Subotice. Ja sam rekao da ja neću da idem tamo i da ja želim da se borim za svoje minute.Ostao sam u Crvenoj zvezdi do kraja te sezone međutim nisam ni jedanput bio u 18 igrača. Sećam se da je pred jedno gostovanje u Ivanjici pet pravih napadača bilo na klupi, ja jedini nisam bio uopšte u protokolu“, naglasio je Luković i istakao da ga za devet meseci u Voždovcu niko iz Crvene zvezde nije pozvao.

Naravno da smo razgovarali i o tome zašto je klub te sezone izgubio titulu i pored velike bodovne prednosti u odnosu na Partizan u jednom momentu, a pričali smo i o sadašnjim izdanjima crveno-belih u Ligi šampiona.

Dotakli smo se i Evropskog prvenstva, #Mitrovića, Žoaa Kansela…

#MeridianSportTV

#AndrijaLuković #Fudbal #Sport

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Facebook komentari

Sledeće