Sledeće

Vladimir Volkov: Naravno da bih se vratio u Partizan, Vučinić bolji od Benzeme

18 Pregled/a· 24 Mar 2021
Meridian TV
Meridian TV
5 subscribers
3

⁣Gost naše #Meridian UŽIVO emsiije bio je levi bek Rada, nekadašnji prvotimac Partizana i igrač koji je nastupao za dva nacionalna tima – Vladimir Volkov.

Naš gost je prvo 2011. godine debitovao za Srbiju koju je tada sa klupe vodio Radoslav Ćurčić. Ipak procenio je da za njega nema mesta u nacionalnom timu i odlučio se da prihvati poziv Crne Gore.

Vladan Tegeltija INTERVJU https://youtu.be/S7SG3rfXZsc?l....ist=PLaeAcSlJ5NXuGt_

“Video sam da sam iskorišten da ne odem da igram za Crnu Goru, a ja nisam video sebi mesto u reprezentaciji. Tu je igrao Kolarov, a sada će Volkov iz Partizana igrati pre Kolarova iz #Mančester sitija. Bilo je tu još dva-tri beka -Obradović, Tošić… U Crnoj Gori je to bila prava sportska priča. Ljudi su me želeli jer ja imam neki fudbalski kvalitet“, objasnio nam je svoju odluku Vladimir Volkov.

Istakao je da je period u Partizanu možda i najlepši u njegovoj karijeri, a kao i mnogi navijači ovog kluba nije zadovoljan trenutnim stanjem u Humskoj. Dok je on bio standardni prvotimac Partizan je bio redovna učesnik u evropskim takmičenjima, a upravo je u Ligi Evrope Volkov naleteo na najtežeg protivnika.

“Nisam znao ko je, a taj igrač se danas zove Kutinjo. Igraoje za Inter, mi smo došli da igramo na San Siro, a Inter je izašao u nekom polovičnom sastavu. Desnog veznog igra Kutinjo, neki Brazilac, nikad čuo za njega. Uhvatio nas je Kutinjo, prvih pola sata dok se nije povredio, ubio nas je na levoj strani“, priseća se Volkov.

Pričao je i o kvalitetima u tom timu Partizana, ali i o sjajnoj atmosferi i o situacijama sa novopridošlim Brankom Ilićem. Govorio je i o dominaciji crno-belih tih godina i o tome koliko je pobednički mentalitet bio usađen u tu ekipu.

Sada je Crvena zvezda preuzela primat, a iako nije mnogo sarađivao sa Zvezdanom Terzićem Vladimir Volkov je pohvalio njegov rad.

“Ja moram da kažem da rukovodstvo na čelu sa trenerom Milojevićem radi dobar posao. Ja nisam imao priliku da sarađujem sa #Zvezdanom #Terzićem, ali sigurno da on ume da radi ovaj posao. On je ovo pravio i sa OFK #Beogradom, očigledno čovek ima nos i ume da radi te stvari“, naglasio je sadašnji bek Rada.

A na kraju je bilo i reči o njegovim saigračima iz reprezentacije Crne Gore – a pogotovo o Mirku #Vučiniću.

Ukoliko vam se video svideo, obavezno ga lajkujte, a ukoliko Vam se sviđa ovakav sadržaj, pretplatite se na kanal i pritisnite zvonce jer će ovakvog materijala biti u budućnosti!

#VladimirVolkov #sport #MeridianSportTV

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Sledeće