Sledeće

Meridian UŽIVO | Dejan Milojević: Jokić će igrati za reprezentaciju Srbije

106 Pregled/a· 24/03/21
Meridian TV
Meridian TV
3 Pretplate
3

⁣Gost naše Meridian UŽIVO emisije bio je Dejan Milojević! Trener Mega Bemaksa, nekadašnji košarkaš Budućnosti, Partizana i Valensije, te reprezentativac pričao je sa nama o mnogim košarkaškim temama.

Igraj Texas Hold'em Poker PROTIV PRAVIH IGRAČA - samo u Meridianu! https://meridianbet.rs/promo/texas-holdem-poker/?affiliate=200469&campaign=13153&refer=QTk1NzM0QkVFQkE2QjI0NkMwNjEzNENDMjA1QTczQjc=

Naravno da nas je zanimao Nikola Jokić. Srpski centar koji dominira u NBA ligi je dobio prvu šansu da zaigra seniorsku košarku u Megi, a Dejan Milojević mu je bio trener. Istakao je kako je bilo zadovoljstvo raditi sa takvim igračem i da se potencijal odmah video. Pričao nam je kako je Jokića učio ne samo potezima koje je sam koristio tokom karijere, već i nekim stvarima iz igre Dirka Novickom, Hakima Olajdžuvona…

Kada su u pitanju nastupi Jokića u reprezentaciji Dejan Milojević nas je uverio da ćemo opet gledati Jokera u nacionalnom timu. Po Milojevićevim rečima Jokiću je jako značila srebrna medalja na Olimpijskim igrama u Riju.

Dotakli smo se i još jednog sjajnog visokog igrača koji je jako napredovao kod sadašnjeg trenera Mege. U pitanju je Boban Marjanović. Pričali smo o mogućnosti njegovog povratka u Evropu, te o razlozima zašto on uprkos odličnim partijama ne igra više.

Dotakli smo se i igračke karijere bivšeg krilnog centra našeg nacionalnog tima, a Milojević je istakao da je zbog dolaska u Partizan odbio duplo veći ugovor iz Rusije! Takođe je bilo reči i o nekim anegdotama iz reprezentacije koje uključuju Dirka Novickog i Svetislava Pešića!

Dejan Milojević nam je ispričao da je savetovao Radeta Zagorca da potpiše za Partizan, a govorio je i o Gogi Bitadzeu, Urošu Lukoviću i još nekim košarkaški asovima.

Ekskluzivno nam je otkrio i da ga je letos zvala Zvezda i da je ponuda Nebojše Čovića postojala, ali da je on tu ponudu odbio iz poštovanja i ljubavi prema Partizanu. Kada je Crvena zvezda u pitanju dotakli smo se i rada Dušana Alimpijevića u klubu sa Malog Kalemegdana, Branka Lazića i još nekoliko tema.

Naravno da je bilo reči i o Mišku Ražnatoviću, kontaktima sa ljudima iz NBA lige…

Nastavite da pratite našu Meridian UŽIVO emisiju! Sledećeg ponedeljka od 19 časova očekuje nas još jedan sjajan gost, a to nije sve! U toku emisije ćemo poslati još jednog našeg igrača na F4 Evrolige u Beogradu!

#DejanMilojevic #intervju #MeridianSportTV

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Facebook komentari

Sledeće