Sledeće

KONTAKT OSOBA | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #38

8 Pregled/a· 28 Mar 2021
Meridian TV
Meridian TV
5 subscribers
3

⁣Naši voljeni likovi iz serijala "Državni posao" Đorđe Čvarkov i Dragan Jove Torbica, koji su pokazali izvanredno fudbalsko znanje u emisiji "Pravi fudbal", će na našem kanalu Meridian Sport TV kao Milan Močibob i Branko Borota voditi emisiju "Fudbalski kutak - Udarac iz ugla"!

Igraj Texas Hold'em Poker PROTIV PRAVIH IGRAČA - samo u Meridianu! https://meridianbet.rs/sr/registracija?affiliate=200469&campaign=12380&refer=QTk1NzM0QkVFQkE2QjI0NkMwNjEzNENDMjA1QTczQjc%3D

Pogledajte sve epizode Fudbalskog kutka:
Fudbalski kutak - Udarac iz ugla! https://youtu.be/R2xR0Hjzhp4?l....ist=PLaeAcSlJ5NXtjWI

Fudbalski Kutak playlist https://youtu.be/AT2qnJQl_kw?l....ist=PLaeAcSlJ5NXsXID

Fudbalski Kutak iz Karantina https://youtu.be/lV6SAYIL-80?l....ist=PLaeAcSlJ5NXvO9u

Za sve istinske ljubitelje fudbalske esencije, sporta i klađenja, nova epizoda emisije kolažnog tipa nudi osvrt na dešavanja u evropskom i domaćem fudbalu. Močibob je nažalost kontakt osobe koja je bila u kontaktu sa osobom koja se zarazila pa ga drže u izolaciji.

Fudbalski vikend iza nas je obeležila pobeda šestoligaša FC Chorley nad Derby-jem koji nastupa u Championship ligi pod palicom Wayne Rooney-a iz FA kupa! Sve ovo je predvideo naš spoljni saradnik inžinjer Todorović.

Sve Zvezdine zvezde - Priče iz kraja https://www.youtube.com/watch?v=EdDu_JKp5vY&list=PLaeAcSlJ5NXtw5akJZ3uMRQatm_2-ll5c&index=1

Duo Močibob – Borota (Dimitrije Banjac i Nikola Škorić) je jači nego ikad, a uz pojačanje u vidu papagaja Kokija Vam nudi nezaboravni pregled dešavanja u fudbalu!

Ukoliko vam se video svideo, obavezno ga lajkujte, a ukoliko Vam se sviđa ovakav sadržaj, pretplatite se na kanal i pritisnite zvonce jer će ovakvog materijala biti u budućnosti!

Pratite aktuelne sportske vesti na https://meridianbetsport.rs/

Zapratite nas:
Instagram https://www.instagram.com/meridianbet_rs/
Facebook https://www.facebook.com/MeridianbetRS/

KONTAKT OSOBA | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #38

#FudbalskiKutak #MeridianSportTV

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Sledeće