Sledeće

Slobodan Šarenac za Meridian: Jedan je Čiča! Nikad više Indijanapolis!

122 Pregled/a· 24/03/21
Meridian TV
Meridian TV
3 Pretplate
3

⁣Slobodan Šarenac, jedan od najpoznatijih košarkaških komentatora na ovim prostorima, bio je novi gost emisije Meridian UŽIVO koju ste mogli da pratite na našem zvaničnom YouTube kanalu, a u kojoj smo otkrili ime dobitnika prve karte za predstojeći Final Four Evrolige u Beogradu.

Legenda srpskog sportskog novinarstva otkrio nam je brojne zanimljive detalje s početka svoje bogate karijere u ulozi komentatora, a u svakom trenutku emisije imali ste priliku da Šarencu postavite pitanje na zvaničnim profilima kladionice #Meridian na društvenim mrežama.

Iako je nedavno “iz odbrane prešao u napad” i postao voditelj emisije “Šarenica” na RTS-u pored Ane Babić, Šarenac tvrdi da će ostati u fotelji sportskog komentatora koliko god mu to ostale obaveze dozvole.

Malo ko zna da #Šarenac u neku ruku žali za tim što nije “probao sa glumom”. Takođe, pričao nam je i o svom prvom intervjuu sa hipodroma, ali i o tome kako je isključen iz programa tokom pretposlednjeg dana Olimpijskih igara.

Naravno, s obzirom da ga vežu brojni uspesi reprezentacije Srbije na deset evropskih i pet svetskih prvenstava, te nekoliko Olimpijskih igara, dotakli smo se i “najdražih trojki”, velike krađe u Istanbulu posle čega tri dana nije mogao da spava, ali i popularnog lapsusa Raduljica/Koštunica.

Šta Slobodan Šarenac misli o tome što Nikola Jokić nije igrao za reprezentaciju na prethodnom Evropskom prvenstvu?

“Nema veze, doći će sledeći put. Treba dečku oprostiti. Mora i on da se pobrine za svoje noge, ruke, za familiju, za novac, za kuću i život… Dajte da on bude zadovoljan. Neće da igra ni sledeće godine? Hvala majstore, i ono što si odigrao, bilo je dovoljno.”

Šarenac je otkrio svoje mišljenje o tekućem sukobu između #FIBA i Evrolige povodom famoznih kvalifikacionih “prozora”, objasnio je i zašto nikada nećemo pobediti selekciju SAD, a pričao je i o kvalitetu aktuelnog sastava Crvene zvezde, ali i o trenutnoj situaciji u NBA ligi i srpskim košarkašima koji tamo nastupaju.

Inače, emisija sa Šarencem bila je verovatno najzanimljivija našem igraču iz Užica, Petru G. koji je osvojio prvu kartu za predstojeći Final Four Evrolige u Beogradu.

Meridian je tek počeo sa novom akcijom “Svi na Final Four”, što znači da još uvek imate sasvim dovoljno vremena da odigrate najmanje četiri para iz #Evrolige, Evrokupa i #NBA lige i možda se baš vaše ime pojavi na ekranu kada budemo proglašavali narednog dobitnika.

Do tada, uživajte u fantastičnom razgovoru sa našim kultnim košarkaškim komentatorom.

#MeridianSportTV

#SlobodanŠarenac #Košarka #Sport

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Facebook komentari

Sledeće