Sledeće

Megdan 21

13 Pregled/a· 22 Mar 2021
Meridian TV
Meridian TV
5 subscribers
3

⁣Megdan 21. veka! Beogradska „Štark arena“, 9. decembar! Borilački spektakl do sada neviđen na ovim prostorima i, naravno, Meridianbet!

Vaso Bakočević, Marko Radaković, Igor Krstić, Ljuban Hofman Vidović, Čedo TDI Pantić, Dušan Radović, Nenad Milanov, Nikola Joksović, Novak Radulović.

Novi Sad, Pančevo, Niš, Prokuplje, Laktaši, Beograd… Meridian sport vam donosi nešto nesvakidašnje kada je u pitanju regionalna borilačka scena.

Megdan 21. veka održava se u ponedeljak u beogradskoj „Štark areni“, a mi smo vam pripremili najavu kao nijednu do sada.

Pogledajte MeridianSport PODKAST https://www.youtube.com/watch?v=FPHKNYE3N5c&list=PLaeAcSlJ5NXtXsCPrxkqzfgAIGGrL92z5&index=2&t=0s

Ko je i zašto bio „našminkan“ kao za maturu? Otkud među svima njima desni bek Fiorentine? Naravno, iz prve pogađate da to može da bude samo sjajni Vaso Bakočević.

Želja nam je da vam omogućimo priliku da upoznate njih čak devetoricu iz drugačijeg ugla. Ko su, odakle dolaze, šta za njih znači rodni grad? Kako se spremaju za Megdan, šta poručuju protivniku?
Bukvalno sve što može da vas zanima, samo na jednom mestu – naravno na Meridianbet Jutjub kanalu.

Kako su se pripremali, šta je najbitnije pred borbu… Šta im najteže pada, na čemu su najviše radili, u kom segmentu su najviše napredovali?

Zanima vas kako izgleda jedan njihov trening, da li među rivalima ima „zle krvi“? Šta im je najjače oružje u „kavezu“? Da li je bolji imati tremu i blagi pritisak ili ne, i zašto?

Ukoliko vam se video svideo, obavezno ga lajkujte, a ukoliko Vam se sviđa ovakav sadržaj, pretplatite se na kanal i pritisnite zvonce jer će ovakvog materijala biti u budućnosti!

#MeridianSportTV

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Sledeće