Sledeće

Dragan Lacmanović: Zvezdan Terzić je najbolji fudbalski radnik u Srbiji!

84 Pregled/a· 25/03/21
Meridian TV
Meridian TV
3 Pretplate
3

⁣Dragan Lacmanović: Ne može Mitrović sam, SMS nema defanzivu!
Gost naše #Meridian UŽIVO emisije bio je Dragan Lacmanović, nekadašnji fudbaler Zemuna i #Crvene zvezde, te trener mnogih domaćih i inostranih klubova.

Sa njim smo razgovarali o mnogim temama između ostalih i o igrama reprezentacije Srbije na startu #Lige nacija.

“Neka moja opaska i ono kako ja mislim je da bi svaki tim koji je u fazi napada morao da napada sa najmanje četiri igrača. Kako ćete dati gol kada imate u 16 metara samo Mitrovića, može on da skače koliko god hoće. Mi moramo imati tri-četiri igrača tu pored njega“, istakao je Lacmanović.

Naš gost je istakao da je bila greška što je Sergej Milinković-Savić na Svetskom prvenstvu gurnut u tim na poziciju centralnog veznog jer je loš u defanzivi. Kao neko ko jako dobro poznaje Slavoljuba Muslina pitali smo ga i o promeni selektora Srbije.

“Smatram da je po meni smena bila greška, zato što čovek koji te je odveo na Svetsko prvenstvo bilo bi normalno da je dobio šansu da isprati to do kraja. Jesmo igrali malo tvrđe, malo defanzivije, ali cilj opravdava sredstva“, dodao je Lacmanović.

Naš gost se osvrnuo i na izjave kapitena reprezentacije Srbije Aleksandra Kolarova o pristanku Adama Marušića i Filipa Stojkovića da igraju za reprezentaciju Crne Gore.

“Smatram da je Filip Stojković već u Čukaričkom zaslužio više pažnje nego što je imao od strane selektora. Normalno da momak gleda svoju karijeru. Dobio je ponudu od Crne Gore i ja tu ne vidim nikakav problem“, dodao je naš gost.

Što se tiče Crvene zvezde u Ligi šampiona Lacmanović je istakao da najveće zasluge za uspeh crveno-belih idu Zvezdanu Terziću i Vladanu Milojeviću, a on ne misli da će bilo kome biti lako sa Crvenom zvezdom u LŠ.

#DraganLacmanović #Fudbal #Sport

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Facebook komentari

Sledeće