Sledeće

BOROTA PROTIV BOROTE _ Fudbalski kutak_ Udarac iz ugla #19

10 Pregled/a· 27 Mar 2021
Meridian TV
Meridian TV
5 subscribers
3

⁣Naši voljeni likovi iz serijala "Državni posao" Djordje Čvarkov i Dragan Jove Torbica, koji su pokazali izvanredno fudbalsko znanje u emisiji "Pravi fudbal", će na našem kanalu kao Milan Močibob i Branko Borota voditi emisiju "Fudbalski kutak - Udarac iz ugla"!

Duo Močibob – Borota (Dimitrije Banjac i Nikola Škorić) je jači nego ikad, a uz pojačanje u vidu papagaja Kokija Vam nudi nezaboravni pregled dešavanja u fudbalu!

Pogledajte sve epizode Fudbalskog kutka:
Fudbalski kutak - Udarac iz ugla! https://youtu.be/R2xR0Hjzhp4?l....ist=PLaeAcSlJ5NXtjWI

Fudbalski Kutak playlist https://youtu.be/AT2qnJQl_kw?l....ist=PLaeAcSlJ5NXsXID

Fudbalski Kutak iz Karantina https://youtu.be/lV6SAYIL-80?l....ist=PLaeAcSlJ5NXvO9u

Za sve istinske ljubitelje fudbalske esencije, sporta i klađenja, devetnaesta epizoda emisije kolažnog tipa nudi osvrt na aktuelna dešavanja u evropskom i domaćem fudbalu. A naš stručni konsultant papagaj Koki, koji je uistinu previše hrabro i pogrešno prognozirao na Bolonju u meču protiv MIlana, će nam ponuditi prognozu rezultata utakmice Fulam - Aston Vila koji se igra u ponedeljak u 18:45h.

Takođe ćemo imati prilike da uživamo u rubrici Rekonstrukcija gola, gde će naši voditelji, pored fudbalskog znanja, pokazati i umeće sa loptom! Današnja rekonstrukcija gola će biti sa utakmice koja je odigrana 21.12.2016. između Milvola i Čarltona, a rekonstruisani gol je postigao Steve Morison.

Na samom kraju, u toku ove emisije ćemo imati prilike da vidimo sudjenje i čujemo Iliju Borotu, brata blizanca našeg Branka, kako iznosi svoju stranu priče na sudu u Novom Sadu, u do sada neviđenom slučaju u našem pravnom sistemu koji je u narodu dobio naziv "Borota protiv Borote". Sva sreća pa se radi o profesionalcima koji ne dozvoljavaju da se privatan život meša u posao, sva ta trvenja ostaju iza kamere.

Samo na kanalu Meridian sport, pogledajte devetnaestu epizodu Vaše omiljene sportske emisije u novom ruhu – Udarac iz ugla!

Čekamo vas na starom dobrom mestu, nova doza čiste fudbalske esencije - ""Udarac iz ugla"" na Meridian Sport YT kanalu.

Ukoliko vam se video svideo, obavezno ga lajkujte, a ukoliko Vam se sviđa ovakav sadržaj, pretplatite se na kanal i pritisnite zvonce jer će ovakvog materijala biti u budućnosti!

#FudbalskiKutak #UdaracIzUgla #MeridianSportTV

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Sledeće