SVETSKA EKSKLUZIVA Luis Figo: Srpski prijatelji, žao mi je! (ENGLISH)

20 Pregled/a· 22 Mar 2021
Meridian TV
Meridian TV
5 subscribers
3

⁣Legenda svetskog fudbala Luis Figo govorio je ekskluzivno i za #Meridian #sport na UEFA događaju u Ljubljani.

MeridianSport PODKAST https://www.youtube.com/watch?v=FPHKNYE3N5c&list=PLaeAcSlJ5NXtXsCPrxkqzfgAIGGrL92z5&index=2&t=0s

Izvršni odbor UEFA održan je upravo u prestonici Slovenije, a glavnom događaju prethodila su brojna zanimljiva dešavanja na Trgu republike.

Predsednik Aleksandar Čeferin, koji je takođe pričao za Meridian sport, okupio je brojne fudbalske asove.

Među njima je bio i čuveni #Luis Figo, koji je ekskluzivno odgovarao na pitanja Meridian sporta. Ceo intervju možete pogledati u videu na dnu teksta.
– Drago mi je što sam deo UEFA školskog fudbalskog programa i zadovoljstvo mi je što sam opet u Ljubljani. Mislim da možemo mnogo toga da uradimo.

Naravno, zavisi od pozicije na kojoj smo danas u fudbalu. I ja sam počeo da igram fudbal na ulici i u školi. Na nama je da deci obezbedimo što bolje uslove i što više šansi da se igraju i bave sportom – rekao je, između ostalog, Figo u Ljubljani.

Legendarni krilni fudbaler, čiji je prelazak iz #Barselone u #Real uzdrmao fudbalski svet kao nijedan transfer pre, pričao je i o svom prijatelju Dejanu Stankoviću, sa kojim je bio saigrač u Interu.

Ukoliko vam se video svideo, obavezno ga lajkujte, a ukoliko Vam se sviđa ovakav sadržaj, pretplatite se na kanal i pritisnite zvonce jer će ovakvog materijala biti u budućnosti!

#MeridianSportTV #LuisFigo #Sport

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po