Sledeće

DRAGAN DŽAJIĆ | TREĆA ZVEZDINA ZVEZDA | Priče iz kraja #17

43 Pregled/a· 28/03/21
Meridian TV
Meridian TV
3 Pretplate
3

⁣Dragan Džajić je naš čuveni fudbaler i reprezentativac, a od 2012. godine vrši funkciju predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Smatra se jednim od najboljih jugoslovenskih fudbalera svih vremena i iz tog razloga je proglašen trećom zvezdinom zvezdom (možete saznati ko su zvezdine zvezde u našim klipovima) ,a kao tehnički direktor Crvene zvezde bio je tvorac najzlatnije generacije u istoriji Crvene zvezde, sa kojom se popeo na vrh Evrope maja 1991, osvojivši Kup evropskih šampiona, a i sveta, kada je Crvena zvezda u nezvaničnom takmičenju za najbolji klub na planeti, osvojila Tojota kup, u decembru 1991. Zaista impresivna biografija!

Zgrabi 2000rsd + 200 spinova https://meridianbet.rs/sr/registracija?affiliate=200469&campaign=12380&refer=QTk1NzM0QkVFQkE2QjI0NkMwNjEzNENDMjA1QTczQjc%3D

Želite 10% bonusa na svaku uplatu? Da, moguće je! Pozovite vašeg Meridan agenta i na sve uplate od 18 - 23h dobijate 10% sport bonus!

DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI - Priče iz kraja #09 https://youtu.be/zMr1V1lPZWg?l....ist=PLaeAcSlJ5NXvINn

Ukoliko vam se video svideo obavezno ga lajkujte, a ukoliko Vam se sviđa ovakav sadržaj, pretplatite se na kanal i pritisnite zvonce jer će ovakvog materijala biti u budućnosti!

Pratite aktuelne sportske vesti na https://meridianbetsport.rs/

Zapratite nas:
Instagram https://www.instagram.com/meridianbet_rs/
Facebook https://www.facebook.com/MeridianbetRS/

DRAGAN DŽAJIĆ | TREĆA ZVEZDINA ZVEZDA | Priče iz kraja #17

#DraganDzajic #ZvezdinaZvezda #PriceIzKraja

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Facebook komentari

Sledeće