Sledeće

Kad novinar utihne - Filosofija Palanke | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #46

18 Pregled/a· 29 Mar 2021
Meridian TV
Meridian TV
5 subscribers
3

⁣„Kad novinar utihne – Filosofija palanke“ podnaslov „Moj obračun sa drugima“

Udarila kriza, udrimo po njoj, dobićemo raja mi i ovaj boj, udarila kriza, udri i ti nju, pobedimo zajednu muku svuuuuu... Kao i svaki pravi intelektualac, i novinar, neću brojat pare pred kamerom, hvala Branko... Nego poslje... A sad... Nešto sasma novo.... dragi gledaoci, zamolio bih vas za nekoliko trenutaka nepodeljene pažnje. Pre svega želim da se zahvalim vama, fudbalskoj javnosti koju vi činite, dragi fudbalski fenovi, što me pratite sve ove godine. Ja ovo zbog vas i radim! Dugačka pauza, spuštena glava... A sada želim da najavim nešto što će uzdrmati, a možda i razoriti kao zemljotres, hipokriziju naše sportske i šire javnosti, nešto što će skinuti krinku glamura i prikazati je onim što i jeste: najobičnija malograđanska žabokrečina! To je moja autobiografska knjiga „Kad novinar utihne – Filosofija palanke“ podnaslov „Moj obračun sa drugima“

Naši voljeni likovi iz serijala "Državni posao" Djordje Čvarkov i Dragan Jove Torbica, koji su pokazali izvanredno fudbalsko znanje u emisiji "Pravi fudbal", će na našem kanalu kao Milan Močibob i Branko Borota voditi emisiju "Fudbalski kutak - Udarac iz ugla"!

Duo Borota - Močibob (Nikola Škorić i Dimitrije Banjac) je jači nego ikad, a uz pojačanje u vidu papagaja Kokija Vam nudi nezaboravni pregled dešavanja u fudbalu!

Pogledajte sve epizode Fudbalskog kutka:
Fudbalski kutak - Udarac iz ugla! https://youtu.be/R2xR0Hjzhp4?l....ist=PLaeAcSlJ5NXtjWI

Fudbalski Kutak playlist https://youtu.be/AT2qnJQl_kw?l....ist=PLaeAcSlJ5NXsXID

Fudbalski Kutak iz Karantina https://youtu.be/lV6SAYIL-80?l....ist=PLaeAcSlJ5NXvO9u

Kad #novinar utihne - Filosofija Palanke | Fudbalski kutak: #Udarac iz ugla #46

#FudbalskiKutak #UdaracIzUgla #MeridianSportTV

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Sledeće