Sledeće

Dejan Savićević: Draži mi je pehar sa Zvezdom nego sa Milanom

53 Pregled/a· 19/05/21
Meridian TV
Meridian TV
3 Pretplate
3

⁣Dejan "Genije" Savićević je bivši jugoslovenski fudbaler i jedan od najboljih sportista sa ovih prostora. U karijeri je igrao za Budućnost, Crvenu zvezdu, Milan i Rapid. Dva puta je osvojio Ligu šampiona, prvi put sa Crvenom zvezdom 1991, a drugi put sa Milanom 1994. Od 2001. godine je predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore.

Igraj Texas Hold'em Poker PROTIV PRAVIH IGRAČA - samo u Meridianu! https://meridianbet.rs/promo/texas-holdem-poker/?affiliate=200469&campaign=13153&refer=QTk1NzM0QkVFQkE2QjI0NkMwNjEzNENDM

Dejan je ugostio ekipu Meridian Sport TV te smo popričali o mnogim temama, kako aktuelnim tako i o slavnim trenutcima iz prošlosti. Koji mu je evropski pehar draži, da li onaj osvojen sa Zvezdom ili onaj sa Milanom, u kom je stanju fudbal u bivšim republikama Jugoslavije, kao i šta on misli o formiranju zajedničke lige. Ceo intervju je protekao veoma brzo, te ćemo drugi deo objaviti uskoro.

INTERVJU | Saša Dončić, otac Luke Dončića https://www.youtube.com/watch?v=65vvUJf_c8Y&list=PLaeAcSlJ5NXuGt_zoBAWwMB6jd_6U7wBU&t=0s

Ukoliko vam se video svideo obavezno ga lajkujte, a ukoliko Vam se sviđa ovakav sadržaj, pretplatite se na kanal i pritisnite zvonce jer će ovakvog materijala biti u budućnosti!

Pratite aktuelne sportske vesti na https://meridianbetsport.rs/​

Zapratite nas:
Instagram https://www.instagram.com/meridianbet_rs/?hl=en
Facebook https://www.facebook.com/MeridianbetRS/​

Dejan Savićević: Draži mi je pehar sa Zvezdom nego sa Milanom

#DejanSavicevic​ #Genije​ #MeridianSportTV

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Facebook komentari

Sledeće