Sledeće

ČEŠKA | EURO 2020 | GRUPA D

24 Pregled/a· 18/06/21
Meridian TV
Meridian TV
3 Pretplate
3
U Ostalo

⁣Nama verovatno i najveća nepoznanica, ekipa koja je imala sreće prilikom žreba za kvalifikacije, pa je do Evropskog prvenstva stigla sa drugog mesta grupe A u kojoj je igrala protiv Crne Gore, Bugarske, tzv. Kosova i Engleske sa kojom će igrati i na prvenstvu.

Igraj Texas Hold'em Poker PROTIV PRAVIH IGRAČA - samo u Meridianu! https://meridianbet.rs/promo/texas-holdem-poker/?affiliate=200469&campaign=13153&refer=QTk1NzM0QkVFQkE2QjI0NkMwNjEzNENDMjA1QTczQjc=


Glavna zvezda ekipe je fudbaler Cest Hema, Tomaš Suček koji je, igrajući u Premijer ligi, upoznao veliki broj protivnika iz grupe D.

Tu su i defanzivac Kufal - takođe "čekićar", Matej Vidra koji je sa Barnlijem obezbedio ostanak u najjačem rangu engleskog fudbala, a dobar deo ostatka ekipe je sastavljen od igrača koji igraju u Češkoj.

Kada je reč o uspesima i istoriji, davno su prošli slavni dani češkog fudbala. Česi su 1960, 1980. i 2004. godine osvajali treća mesta, a ogroman uspeh su ostvarili 1976. godine na prvenstvu u Jugoslaviji.

Selektor: Jaroslav Šilhavi

Tomaš Vaclík (Sevilja), Jiri Pavlenka (Verder Bremen), Aleš Mandous (Olomouc)

Odbrana: Vladimír Kufal (West Ham), Pavel Kaderabek (Hofenajm), Ondrej Čelustka (Sparta Prag), Tomaš Kalas (Bristol siti), David Zima (Slavija Prag), Jan Boril (Slavija Prag), Aleš Mateju (Breša), Jakub Brabec (Viktorija Plzenj)

Vezni red: Lukaš Masopust (Slavija Prag), Vladimír Darida (Herta), Tomaš Suček (Vest Hem), Antonín Barak (Verona), Aleks Kral (Spartak Moskva), Tomaš Holeš (Slavija Prag), Petr Ševčik (Slavija Prag), Jakub Jankto (Sampdorija), Adam Hložek (Sparta Prag), Jakub Pešek (Liberec), Mihal Sadilek (Liberec)

Napad: Patrik Šik (Leverkusen), Mihael Krmenčík (PAOK), Matej Vidra (Barnli), Tomaš Pekhart (Legija)

Pratite aktuelne sportske vesti na https://meridianbetsport.rs/

Zapratite nas:
Instagram https://www.instagram.com/meridianbet_rs/
Facebook https://www.facebook.com/MeridianbetRS/​

#Češka #Euro2020 #GrupaD

Prikaži više

 0 Komentari sort   Sortiraj po


Facebook komentari

Sledeće